29061 Baseino siurblio žarnos prijungimo perejimai 2vnt., nuo 32-38mm - Intex

Grįžti į prekių sąrašą
2.99 €
Pristatymo trukmė 7-14 darbo dienų
Pristatymas į OMNIVA paštomatus (4.89€) Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pristatymas į LP Express paštomatus Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pristatymas į namus (7.99€) Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pasirinkite dydį
Įkelti į krepšelį
Jūsų prekė sėkmingai įtraukta į krepšelį

Prekės kodas: 489.3940

Pripūstas dydis: 206 x 107 x 45 cm
Maksimali keliamoji galia: 90 kg

Pagaminta iš patvaraus PVC
2 oro kameros
1 asmeniui
Patogus atlošas
Integruotas gėrimų laikiklis + daiktadėžė
Apsauginiai vožtuvai
Įeina remonto komplektas

DydžiaiIlgis(cm)Plotis (cm)Aukštis(cm)
Nepripūstas2161171
Pripūstas20610745.5
Įpakavimas103930

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Rekomenduojame Jums:

  • 40.99
    43650 čiužinys Plaukimo jachtos fotelis - BESTWAY
  • 22.99
    Gaminio matmenys 127x102 cm., tai puikus būdas atsipalaiduoti vasarą. Prie jūros, ežero ar baseino – čiužinys veiks visomis sąlygomis. Tiesiog pripūskite ir jis paruoštas. Pasirinkę Bestway, galite būti tikri, kad naudojate aukščiausios klasės gaminį.Patvarus vinilas, iš kurio buvo pagamintas čiužinys, suteiks daug malonių akimirkų, be reikalo nesibaiminant sugadinti. Tai puiki idėja nebrangiai dovanai. Jei norite išnaudoti visas oro galimybes ir užtikrinti nepamirštamą patirtį su aukštos kokybės gaminiu, užsisakykite jį šiandien! Techniniai duomenys: Modelis: 43656 Matmenys: 127x102 cm Svoris: 1,45 kg Amžius: nuo 14 metų Maksimali apkrova: 90 kg. Rinkinio turinys ir funkcijos: Kameros raštas Apsauginis sluoksnis spalvoms apsaugoti Patogus atlošas Remonto pleistras
  • 31.99
    Pripučiami bestway vandensvydžio vartai skirti visiems vasaros pramogų gerbėjams žaidimams ant vandens. Vandensvydžio vartai yra puiki galimybė karštą vasaros dieną pramogauti vandenyje. Į komplektą įeina: Pripučiami vartai Pripučiamas kamuolys Rekomenduojamas amžius nuo 3 metų. Įspėjimas dėl saugumo Nepalikti vaiko vandenyje be priežiūros. Naudoti vandenyje prižiūrint suaugusiems.Naudoti tik vaikui tinkamame gylyje.Skirtas naudoti tik vandenyje.Vengti sąlyčio su aštriais daiktais. Saugoti nuo ugnies.
  • 38.99
    Ilgas slidinėjimo atstumas: 4,88 m ilgio čiuožynė užtikrina ilgą slidinėjimo atstumą, kuris leidžia mėgautis greičiu. Patogumas: Bestway dažniausiai projektuoja savo vandens pramogų produktus su patogumu ir naudotojų komfortu mintyje. Dvivietė čiuožynė gali būti patogi ir lengvai montuojama. Saugumas: Bestway gali užtikrinti, kad jų čiuožynės būtų saugios naudoti. Tai ypač svarbu, kai naudojamos dvivietės čiuožynės, kadangi reikia atsižvelgti į du slidinėjančius žmones. Mobili: Daugelis Bestway vandens čiuožynių gali būti lengvai sulankstomos arba sudeginamos, todėl jas galima patogiai perkelti ir saugoti, kai nenaudojamos. Puikus laisvalaikio pramogų šaltinis: Vandens čiuožimas yra puikus būdas praleisti laisvalaikį ir atsipalaiduoti, ypač karštąsias vasaros dienas. Dvivietė čiuožynė gali suteikti dar daugiau smagumo ir džiaugsmo. Socialinės galimybės: Dvivietė čiuožynė leidžia dviem žmonėms slidinėti kartu, kas yra puiki galimybė praleisti laiką su šeima ar draugais. Pirkdami Bestway dvivietę vandens čiuožynę, būtinai perskaitykite instrukcijas ir laikykitės saugumo taisyklių. Taip pat atkreipkite dėmesį į vandens čiuožynės kokybę, medžiagas ir garantijos sąlygas, kad būtumėte patikimi, jog pasirinkote kokybišką ir patikimą vandens pramogų produktą. Rinkinį sudaro: - čiuožykla - dvi pripučiamos lamos slydimui - remonto pleistras Specifikacija: - Trasos ilgis: 4,88 m - Dviem žmonėms - Pripučiamas minkštas kilimėlis - PVC medžiaga - įmontuoti vandens purkštuvai Pakuotės dydis: 30 cm x 30 cm 7 cm Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 35.99
    Triguba vandens čiuožykla yra viena iš populiarių vandens pramogų įrangų, kurią gamina Bestway, žinoma pramogų ir laisvalaikio prekių gamintoja. Šios čiuožyklos privalumai gali apimti Aukštos kokybės, patikrintas vinilas Čiuožykloje įmontuoti vandens dušai užtikrins maksimalų slydimą Pripučiama minkšta apdaila Pridedamas taisymo pleistras
  • 23.99
    Vandens čiuožykla leidžia draugams ar šeimos nariams kartu patirti malonumą ir smagumą. Tai puiki galimybė bendrauti ir kurti bendrus prisiminimus. Specifikacija: - Čiuožyklos ilgis: 4,88 m - Pripučiamas minkštas kilimėlis - Vanduo teka žemyn, todėl nusileidimo pabaigoje atsiranda purslų - PVC medžiaga - Įmontuoti vandens purkštuvai
  • 56.99
    Trijų takų vandens čiuožykla gali būti puiki pramoga šeimai ar draugams, nes leidžia keistis įspūdžiais ir žaidimais, bandant skirtingus takus ir stilius. Specifikacija: - Čiuožyklos ilgis: 4,88 m - Pripučiamas minkštas kilimėlis - Vanduo teka žemyn, todėl nusileidimo pabaigoje atsiranda purslų - PVC medžiaga - Įmontuoti vandens purkštuvai Pakuotės dydis: 30 cm x 30 cm 7 cm Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 31.99
    Kūrybingumas ir įvairovė: "Friendly Woods" aikštelė gali turėti įvairių žaidimų elementų, tokių kaip kalnai, tuneliai, sūpynės, kamuoliai ir daugelis kitų, suteikiančių daug galimybių vaikų kūrybiškumui ir įvairioms pramogoms. Fizinis aktyvumas: Aikštelės elementai skatina vaikus bėgti, šokinėti, lipti ir šlaituoti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: "Friendly Woods" aikštelė skatina vaikų bendravimą, draugystę ir socialinę sąveiką su kitais vaikais, kai jie žaidžia ir bendrauja viename žaidimo aikštelės. Smagumas ir pramoga: Vaikai mėgaujasi laisvalaikiu ir žaidimais "Friendly Woods" aikštelėje, kur yra daug įdomių ir smagių veiklų. Lengvas montavimas ir laikymas: Pripučiama žaidimo aikštelė yra lengvai pakuojama ir transportuojama, leidžianti lengvai ją perkelti iš vienos vietos į kitą ir patogiai saugoti neplaukimo sezonu. Saugumas: Aukštos kokybės pripučiamos aikštelės dažnai pagamintos iš švelnios ir saugios medžiagos, užtikrinančios vaikų saugumą žaidžiant. Tinkamas dydis: Aikštelės matmenys 295x199x130 cm yra pakankamai erdvi vaikų žaidimams, tačiau vis tiek tinkama mažesnėms kiemo ar lauko erdvėms. Patrauklus dizainas: "Friendly Woods" aikštelė dažnai turi spalvingą ir patrauklų dizainą, kuris dar labiau skatina vaikų dėmesį ir domėjimąsi. Nepamirškite visada laikytis saugumo taisyklių ir prižiūrėti vaikus, kai jie žaidžia su pripučiama žaidimo aikštele "Friendly Woods". Taip pat svarbu rinktis aukštos kokybės produktus iš patikimų gamintojų. Išmatavimai Ilgis: 4.88 m. Plotis: 3 m.
  • 90.99
    53093 žaidimų aikštelė Draugiškas miškas 295x199x130 bestway
  • 102.99 103.00
    Vandens pramogos: Ši aikštelė turi pripučiamą baseiną, leidžiantį vaikams mėgautis vandeniu, šėlti ir žaisti su vandeniu, kas yra ypač patrauklu karštomis vasaros dienomis. Žaidimų aikštelė: Aikštelėje taip pat gali būti įvairių žaidimų elementų, pavyzdžiui, kalnų, sūpynių, kamuolių ir pan., kurie skatina kūrybiškumą ir įvairius žaidimus. Fizinis aktyvumas: Žaidimų aikštelės elementai skatina vaikus bėgti, šokinėti, šlaituoti ir lipti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: Pripučiamas baseinas - žaidimų aikštelė skatina vaikų bendravimą, draugystę ir socialinę sąveiką su kitais vaikais. Smagumas ir pramoga: Vaikai mėgaujasi leisdami laisvalaikį aikštelėje, kurioje yra daug pramogų ir žaidimo galimybių. Kūrybingumas: Pripučiamos aikštelės elementai skatina vaikų kūrybiškumą ir išradingumą, leisdami jiems įsivaizduoti įvairius žaidimo scenarijus. Lengvas montavimas ir laikymas: Pripučiama žaidimų aikštelė yra lengvai pakuojama ir transportuojama, leidžianti ją lengvai perkelti iš vienos vietos į kitą ir saugoti neplaukimo sezonu. Saugumas: Aukštos kokybės pripučiamos aikštelės dažnai pagamintos iš švelnios ir saugios medžiagos, užtikrinančios vaikų saugumą žaidžiant. Šio dydžio aikštelė yra pakankamai erdvi, tačiau vis tiek tinkama mažesnėms kiemo ar lauko erdvėms. Patrauklus dizainas: Pripučiamos žaidimų aikštelės dažnai turi spalvingus ir patrauklius dizainus, kurie dar labiau skatina vaikų dėmesį ir domėjimąsi. - pripučiama čiuožykla - vandens fontanas - mėtyti žiedus - pridedamas remonto pleistras - Matmenys: 295 cm x 190 cm x 137 cm - Medžiaga: PVC Rekomenduojamas vaikams nuo 2 metų amžiaus.
  • 60.99
    Vandens pramogos: Vandens kaskada prideda dar daugiau smagumo žaidimo aikštelei, leidžiant vaikams mėgautis vandeniu ir žaisti su vandeniu, kas yra ypač patrauklu karštomis vasaros dienomis. Vandens efektai: Vandens kaskada suteikia vaikams dar daugiau kūrybiškumo galimybių, leidžiantiems jiems šėlti ar šlapiuoti, šokinėti po vandeniu ir patirti įvairius vandens efektus. Garsas ir įdomumas: Vandens kaskados garsas gali būti patrauklus vaikams ir pridėti dar daugiau įdomumo žaidimams, taip skatinant vaikų vaizduotę ir smalsumą. Atsipalaidavimas: Vandens garsas ir vizualinis efektas gali padėti sukurti atsipalaidavimo atmosferą, padėdama vaikams ir netgi suaugusiems atsipalaiduoti ir mėgautis laiku vandenyje. Patrauklus dizainas: Pripučiama žaidimo aikštelė su vandens kaskada gali turėti patrauklų ir įdomų dizainą, kuris dar labiau pritraukia vaikų dėmesį ir skatina žaidimą. Fizinis aktyvumas: Vandens kaskados žaidimai skatina vaikus bėgti, šokinėti ir judėti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: Vandens kaskados žaidimai gali tapti bendrosios veiklos šaltiniu, skatinančiu socialinę sąveiką ir bendravimą tarp vaikų. Karštos dienos palengvinimas: Vandens kaskados žaidimai gali padėti vaikams lengviau pernešti karštąsias vasaros dienas, suteikiant jiems atgaivą ir linksmybes vandens viduje. Pripučiama žaidimų aikštelė vaikams 264 x 188 cm x 140 cm privalumai ChatGPT Pripučiama žaidimų aikštelė vaikams su matmenimis 264 x 188 cm x 140 cm gali turėti daugybę privalumų. Štai keletas iš jų: Įvairovė žaidimų: Ši aikštelė gali turėti įvairių žaidimų elementų, įskaitant kalnus, sūpynes, tunelius, kamuolius ir kitus žaidimo atributus, kurie skatina kūrybiškumą ir įvairius žaidimus. Fizinis aktyvumas: Žaidimų aikštelės elementai skatina vaikus bėgti, šokinėti, šlaituoti ir lipti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: Žaidimai aikštelėje skatina vaikų bendravimą, draugystę ir socialinę sąveiką su kitais vaikais. Smagumas ir pramoga: Vaikai mėgaujasi leisdami laisvalaikį aikštelėje, kurioje yra daug žaidimo galimybių. Kūrybingumas: Pripučiamos aikštelės elementai skatina vaikų kūrybiškumą ir išradingumą žaidžiant. Lengvas montavimas ir laikymas: Pripučiama žaidimų aikštelė yra lengvai pakuojama ir transportuojama, leidžianti ją lengvai perkelti iš vienos vietos į kitą ir saugoti neplaukimo sezonu. Saugumas: Aukštos kokybės pripučiamos aikštelės dažnai pagamintos iš švelnios ir saugios medžiagos, užtikrinančios vaikų saugumą žaidžiant. Tinkamas dydis: Šio dydžio aikštelė tinka mažesnėms kiemo ar lauko erdvėms, leidžiantiems patogiai ją pastatyti net ir ribotoje erdvėje. Atraktyvus dizainas: Pripučiamos žaidimų aikštelės dažnai turi spalvingus ir patrauklius dizainus, kurie dar labiau skatina vaikų dėmesį ir domėjimąsi. Nepamirškite visada laikytis saugumo taisyklių ir prižiūrėti vaikus, kai jie žaidžia su pripučiama žaidimų aikštele. Taip pat svarbu rinktis aukštos kokybės produktus iš patikimų gamintojų. Regenerate Pripučiama žaidimų aikštelė; Talpa: 278 l; Išmatavimai (pripūstos): ilgis - 264 cm, plotis - 188 cm, aukštis - 140 cm; Išmatavimai (nepripūstos): ilgis - 242 cm, plotis - 196 cm; Pagaminta iš PVC; Nuimama čiuožykla su vartais; Žiedo mėtymo žaidimas; Gyvatės formos vandens purkštuvas (reikia prijungti sodo žarną); Žaislas arkliukas-lazda; Integruotas vandens išleidimo vožtuvas; Skirta 2+ amžiaus vaikams;
  • 58.99
    54009 pripučiamas baseinas 305x183x56cm - „Bestway“
  • 74.99 75.00
    Patogumas ir greitas montavimas: Dėl pripučiamos konstrukcijos šis baseinas gali būti greitai ir lengvai sumontuotas, be jokių sudėtingų konstrukcijų ar specialių įrankių. Mobilumas: Dėl pripučiamo dizaino jį lengva perstatyti iš vienos vietos į kitą, todėl galite lengvai nustatyti geriausią baseino vietą jūsų kieme ar terasoje. Baseino dydis - 231x219x79 cm - suteikia pakankamai erdvės, kad galėtumėte kartu su šeima ar draugais mėgautis plaukimu ir pramogomis. Sutaupymas: Pripučiamas baseinas yra pigesnis ir ekonomiškesnis pasirinkimas nei statyti nuolatinį baseiną, todėl jis gali būti puikus sprendimas tiems, kurie nori turėti baseiną, bet neturi didelio biudžeto. Patogumas ir pramoga: Baseinas suteikia patogią galimybę atsigaivinti karštomis dienomis ir praleisti laiką pramogaudami vandenyje su šeima ar draugais.
  • 2.99
    Gėrimų stovai paprastai turi šiuos privalumus: Patogumas: Gėrimų stovas leidžia plaukiant arba gulint vandenyje lengvai pasiekti gėrimus, nepriverčiant palikti baseino. Gėrimų laikymas: Jis suteikia saugią ir patogią vietą laikyti gėrimus, taip neleisdami jų pakliūti į baseino vandenį. Bendra pramoga: Gėrimų stovas gali tapti malonumu ir pramoga visiems baseino lankytojams, ypač draugų ar šeimos nariams. Atsipalaidavimas: Galimybė pasimėgauti mėgstamu gėrimu baseine gali padidinti atsipalaidavimo ir komforto jausmą. Sutaupymas: Nereikės dažnai išeiti iš baseino, kad galėtumėte atsigaivinti ir pamėgauti gėrimais, taigi bus taupomas laikas ir pastangos. Pagrindinės ypatybės: pripučiamas gėrimų laikiklis flamingo forma ir grafika ryškios spalvos, paprasta naudoti, puikus dydis yra dviejų dizainų: rožinis flamingas, mėlynas povas Specifikacijos: Matmenys: 26,5 x 24 cm Medžiaga: PVC Svoris: 0,064 kg
  • 11.99
    Pripučiamas plaustas vaikams Bestway Sports Car yra puiki žaidimo priemonė, kuri suteiks daug linksmybių ir pramogų vaikams. Plaustas yra 110x75 cm dydžio, todėl jame patogiai gali sėdėti ir žaisti net du vaikai. Pripučiamas automobilio formos plaustas vaikams; Išmatavimai: 110 x 75 cm; Su rankena; Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 29.99 30.00
    "Bestway 41482 Banginis" yra pripučiamas vandens čiužinys, kuriuo galima mėgautis plaukimu ir atsipalaidavimu vandens paviršiuje. Pagal pateiktą informaciją, šis čiužinys yra apie 1,93 metrų ilgio ir 1,22 metrų pločio, taip suteikiant pakankamai vietos patogiam gulėjimui. Išmatavimai: 193x122 cm. Mažiausias amžius: 8 metai Spalva: Mėlyna
  • 30.99
    „Inflata-Shield™“ medžiaga apsaugo nuo pradūrimo, riboja įtempimą ir pagerina sukibimą. Patogi sėdynė. Vėsinantis tinklelio dugnas. 1 puodelio laikiklis. Ilgis:188 cm Plotis:109 cm Aukštis: 46 cm Spalva: Įvairių spalvų Medžiaga: PVC Komplekte: 1 plaustas, taisymo lopas.
  • 808.99
    Mėgaukitės prabanga namuose su sūkurine vonia su vandens šildytuvu. Majamio modelio Bestway pripučiama sūkurinė vonia Lay-Z – tai unikalus SPA, kurį galite turėti savo sode ar namuose. - AirJet™ raminanti burbulinio masažo sistema - Itin patvarioms sienoms, pagamintoms iš DuraPlus™, buvo atlikti patvarumo bandymai - „Freeze Shield™“ automatinis šildymas neleidžia vandeniui užšalti ir sugadinti SPA - Užprogramuokite SPA šildytuvą iki 40 dienų, kad galėtumėte naudoti ateityje - ChemConnect™ dozatorius užtikrina stabilų chloro lygį visame SPA centre - Energiją taupanti, laikmačiu valdoma šildymo sistema - Skaitmeninis valdymo pultas ir SPA siurblys su integruota filtravimo sistema turi puodelių laikiklius ir yra pasiekiami iš SPA vidaus - Sustiprintas dangtis su saugos spaustukais - Turi 120 burbuliukų purkštukų - Lengvai naudojamas nustatymo skydelis - Patvari, atspari konstrukcija Komplekto turinys: - SPA - pripučiama sūkurinė vonia - Filtro siurblys - Filtro kasetė (VI) - ChemConnect™ baseino cheminių medžiagų dozatorius - AirJet™ sistema - SPA danga - Remonto pleistras Techniniai duomenys: - Matmenys: 180 cm x 66 cm - Vidinis dydis: 1,32 m - Svoris po užpildymo: 696 kg - Faktinis vandens srautas: 1 325 l/val - Šildymo sistema: apie 1,5-2,0 ° C - Maks. šildymo temperatūra: 40 °C - Grynasis svoris: 27 kg - Maksimalus vandens gylis: 52 cm - Žmonių skaičius: 2-4 žmonės - Talpa: 669l - Siurblio našumas: 1325 L/val - Maitinimas: 220-240 V Svoris: 34 kg Pakuotės dydis: 75 cm x 48 cm x 62,5 cm
  • 784.99
    Sūkurinė vonia yra labai patogi ir funkcionali. Ji turi didelį dydį - 180 cm x 66 cm, todėl patogiai telpa net keli asmenys. Be to, vonia yra lengva ir patogi naudoti, nes turi specialų sūkurinę sistemą, kuri leidžia reguliuoti sūkurio stiprumą. Taip pat, vonia yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl yra patvari ir ilgaamžė. Aprašymas: - modernus valdymo pultas - Raminanti AirJet™ sistema (120 oro purkštukų) - grindys minkštos izoliuotos - Budoana filtro siurblys - energijos taupymo sistema - skaitmeniniu būdu valdomas siurblys - 7 spalvų LED apšvietimas Rinkinio turinys: - Sūkurinė vonia 180 cm x 66 cm - filtro siurblys - siurblio filtras - remonto komplektas - dangtis sūkurinei voniai - dozatorius Techniniai duomenys: - išmatavimai: 180 cm x 66 cm - Siurblio maitinimas 220-240 V - siurblio našumas 1325l/val - 669 litrų talpa - svoris pripylus 696 kg - maksimali temperatūra 40 laipsnių - purkštukų skaičius 120 - šildymo greitis maždaug 1,5-2 laipsniais - žmonių skaičius 4 - 6 tipo filtras Svoris: 33 kg pakuotės matmenys: 74 cm x 63 cm x 47 cm
  • 920.99
    Sūkurinė vonia SPA 6 asm. Bestway 60013 yra puiki pasirinkimas norint pasimėgauti relaksuojančiu vandens masažu namuose. Vonia turi tris didelius privalumus ir vieną trukumą. Vonia turi vietą net 6 asmenims, todėl puikiai tinka šeimai ar draugų kompanijai. SPA funkcija suteikia malonų ir gydomąjį vandens masažą, kuris padeda atpalaiduoti raumenis ir sumažinti stresą. Vonia yra lengva ir patogi naudoti bei lengvai transportuojama, todėl galima ją lengvai perkelti į bet kurį norimą vietą. Komplekte yra: - Pripučiamos sūkurinės vonios matmenys 196 cm x 66 cm - Filtro siurblys - VI tipo siurblio filtras - Uždangalas - 1 „ChemConnect ™“ dozatorius; - belaidis nuotolinio valdymo pultas + LED šviesos juosta; - Remonto komplektas - LED juosta Techniniai duomenys: - Matmenys 196 x 146 x 66 cm - Maitinimas 220-240V - Siurblio našumas 1325l / h - Svoris 41 kg - Talpa 806 litrai - Svoris po užpildymo 840 kg - Žmonių skaičius 6 - LED apšvietimas - Maksimali temperatūra 40 laipsnių - Šildymo greitis 1,5-2 laipsniai / val. - Energijos suvartojimas 2050 W esant 20 laipsnių
© 2011 - 2024 UAB PIRK LT. | www.pirk.lt |
* Be UAB PIRK LT raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.