Plaukų džiovintuvas-šukos PHILIPS HP 8656/00
Deja, šios prekės neturime

Prekės kodas: 694.311
Pranešti, kai prekė bus prekyboje

Džiovinkite ir modeliuokite – rūpestingai kuriama išvaizda

Džiovinkite ir modeliuokite tuo pačiu metu – „Philips“ šukuosenos formavimo prietaisas „ProCare“ padės susikurti gražų ir natūralų plaukų stilių ir kartu juos apsaugos. Naudodami naujovišką platų šepetį natūraliai ištiesinsite plaukus jų nepažeisdami.

Galingumas 1000 W.
Joninis kondicionavimas.
Keraminė danga.
Trys šilumos/greičio nustatymai.
5 nuimami priedai.
2m laidas.

Produkto savybės

Daugiau priežiūros su jonų kondic. blizgantiems, nesigarbanojantiems plaukams

Jonų kondicionavimas leidžia džiovinti plaukus jų neįelektrinant. Neigiami jonai purina plaukus, juos kondicionuoja, nuramina plauko kutikulas, todėl plaukai tampa žvilgantys ir spindi. Galėsite džiaugtis gražiais žvilgančiais, lygiais ir glotniais plaukais.

1000 W – puikūs rezultatai

Šis 1000 W plaukų džiovintuvas sukuria optimalų oro srautą ir švelnią džiovinimo jėgą, todėl kasdien džiaugsitės puikiais rezultatais.

38 mm šildomasis šepetys išlygina plaukus

Šildomasis šepetys yra ypač didelio 38 mm skersmens. Dėl vamzdelio pločio šiuo nuostabiu prietaisu sukursite puikių stilių ir garbanų.

Lengva sukti plaukus, naudojant šepetį su įtraukiamais šereliais

Šis lengvai naudojamas karšto oro formuotuvas yra kartu ir modeliavimo šepetys, ir suktukas. Paspaudus mygtuką, šereliai įtraukiami į šepetį, todėl plaukai lengvai išslysta iš modeliavimo prietaiso, ir jūs galite džiaugtis gražiomis ir puriomis garbanomis.

Mažas koncentratorius tiksliai oro srovei

Koncentratorius sutelkia oro srovę tam tikrose vietose, todėl modeliavimas tampa tikslus. Jis puikiai tinka šukuosenai koreguoti ar užbaigti.

Purenimo prietaisas – puresni plaukai ties šaknimis

Naudodamiesi unikaliu ir naujovišku purenimo prietaisu, galėsite padaryti plaukus purius, kur norite – ties šaknimis.

Vėsaus oro nustatymas – švelnus džiovinimas

Šalto oro nustatymas yra silpno šildymo nustatymas – plaukai džiovinami švelniai, kad būtų kuo mažiau pažeisti. Ši funkcija tinka visų tipų plaukams, ypač ploniems, sausiems ar pažeistiems. Tai puikus nustatymas karštą vasarą!

Plaukai neperkaista dėl tolygaus karščio paskirstymo technologijos

Patobulinta „Philips EHD“ technologija reiškia, kad prietaisai tolygiai paskirstys karštį. Taip užtikrinama, kad karštis visada paskirstomas ypač tolygiai, net jei temperatūra yra aukšta, be to, nėra nepageidaujamų karščio sankaupos vietų. Tai yra maksimali plaukų apsauga nuo perkaitimo ir dėl to jūsų plaukai bus sveiki bei spindės.

Geriausia džiovinimo temperatūra su „ThermoProtect“

„ThermoProtect“ temperatūra yra optimali džiovinimo temperatūra ir suteikia plaukams papildomą apsaugą nuo perkaitimo. Galingas oro srautas nepakis, o geriausi rezultatai bus pasiekti saugiai.

Platus tiesinamasis šepetys – natūraliai atrodantys tiesūs plaukai

Naudodamiesi naujovišku plačiu tiesinamuoju šepečiu galėsite džiaugtis gražiais, natūraliai atrodančiais tiesiais plaukais jų nepažeisdami.

Trys patogūs karščio ir greičio nustatymai, kad būtų lengviau valdyti

Norėdami džiaugtis galutiniu rezultatu, paprastai nustatykite norimą greitį ir temperatūrą. Trys lankstūs nustatymai sukuria kruopštų ir nuostabų stilių.

Keramika dengtos šukos užtikrins geresnę priežiūrą

Šepetys dengtas keramine danga, todėl plaukai bus apsaugoti nuo perdžiovinimo. Jis padeda tolygiau paskirstyti karštį ir išvengti karščio sankaupos vietų plaukuose, dėl kurių plaukai gali perkaisti ir perdžiūti.

Galingumas 1000 W.

Joninis kondicionavimas.

Keraminė danga.

Trys šilumos/greičio nustatymai.

5 nuimami priedai.

2m laidas.

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Rekomenduojame Jums:

© 2011 - 2024 UAB PIRK LT. | www.pirk.lt |
* Be UAB PIRK LT raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.