Moteriškas laikrodis GARMIN Fenix Sapphire 5X 010-01733-01

Grįžti į prekių sąrašą
Deja, šios prekės neturime

Prekės kodas: 432.2480
Pranešti, kai prekė bus prekyboje

Išmanusis laikrodis GARMIN Fēnix Sapphire 5X su WIFi - tai aukščiausios klasės multisport laikrodis su safyriniu stiklu, WiFi, GPS skirtas kelionėms ir sportui.

fēnix 5X Sapphire – tai „ultra multisport“ tipo GPS laikrodis atletams ir nuotykių ieškotojams. Tai yra pirmasis fēnix serijos laikrodis, kuris turi spalvotą Europos rekreacinį žemėlapį navigacijai, tad naujas vietas galėsite pasiekti garantuoti, kad rasite kelią atgal. Taip pat gausite naudingų funkcijų treniruotėms: Elevate riešinį pulsometrą, paruoštus sporto profilius ir pažangias treniruočių metrikas, kurios padės treniruotis efektyviau. Išmanieji pranešimai padės palaikyti ryšį su pasauliu, o greitai nuimamais QuickFit dirželiais galėsite akimirksniu pakeisti įvaizdį be jokių papildomų įrankių.

PAGRINDINĖS GARMIN FENIX 5X FUNKCIJOS
SPALVOTI IR DETALŪS EUROPOS ŽEMĖLAPIAI
Nesvarbu, ar esate mieste, ar laukinėje gamtoje, nes fēnix 5X Sapphire laikrodyje integruoti žemėlapiai ir navigacinės savybės padės orientuotis ir užtikrins, kad keliaujate reikiama kryptimi.
fēnix 5X Sapphire  turi įkeltus spalvotus Europos topografinius žemėlapius, jie pritaikyti taip, kad svarbiausią informaciją pamatytumėte vienu žvilgsniu
  • Funkcija Round-trip parinks geriausius maršrutus dviratininkams ir bėgikams pagal pasirinktą atstumą
  • Lengvai suprantami navigaciniai nurodymai apie artimiausius posūkius – laikrodžio ekrane
  • Žemėlapio režimas Around Me supaprastintai parodys netoliese esančias vietas, dėl to galėsite greičiau, paprasčiau ir saugiau keliauti po nepažįstamas vietoves
  • Matykite jums svarbią informaciją pačiame žemėlapyje, tad judant nebereikės keisti duomenų laukelių
  • Su funkcija GroupTrack  galėsite matyti savo bičiulius, kai juos pamesite iš akiračio, pavyzdžiui, slidinėdami kalnuose. Naudojant funkciją LiveTrack artimieji galės sekti jūsų nuotykius realiuoju laiku.
INTEGRUOTAS RIEŠINIS PULSOMETRAS
GARMIN Fēnix 5X serijos laikrodžiai turi Elevate™ riešinį pulsometrą, su kuriuo galėsite stebėti savo pulsą be jokio širdies ritmo matavimo diržo. Naujas integruotas Elevate riešo jutiklis padės stebėti jūsų pulsą, kontroliuoti treniruočių intensyvumą ir fiksuoti bendrą dienos aktyvumą kartu su 24/7 pulso stebėjimo informacija, tam kad galėtumėte tiksliau sekti per visą parą sudegintas kalorijas.
NUOSTABUS RYŠKUMAS
Didelės raiškos spalvotas Garmin Chroma Display™ ekranas visada užtikrins ryškiai matomą vaizdą. fēnix 5X 1,1 in dydžio ekrane naudojama transflektyvi technologija, kuri atspindi ir skleidžia šviesą tuo pačiu metu, dėl to laikrodžio ekranas stiprioje saulės šviesoje tampa dar ryškesnis.
BĖGIMAS AUKŠTIKALNĖM
Garmin Fēnix 5X turi paruoštų sporto profilių, skirtų bėgiojantiems gamtoje. Automatinė kopimo ir bėgimo funkcija užtikrins, kad nepaisant to, kur bėgiojate, turėtumėte svarbiausią informaciją. Bėgant lygumomis bus sekamas tempas ir atstumas, o pradėjus kopti bus automatiškai fiksuojama bendra pakilimo informacija ir vertikalusis greitis. Tikriems maratonininkams fēnix 5 turi specialų giroskopu paremtą režimą UltraTrac, kuriuo bėgimą galėsite sekti net iki 50 val. 
LAIKRODIS VISOMS SPORTO ŠAKOMS
Be bėgimo funkcijų, GARMIN fēnix 5X turi funkcionalių dviračių sporto, plaukimo, slidinėjimo, golfo, irklenčių ir irklavimo sporto profilių. Dviračių sporto profilyje fēnix 5S rodo greitį, atstumą ir visas dviračių sporto dinamikos savybes, susiejus su palaikomu galios matuokliu.  fēnix 5X taip gali būti susiejamas su saugumą didinančia Varia™ įrenginių serija dviratininkams. Plaukikams įrenginys rodys nuplauktą atstumą, grybšnių kiekį ir ne tik. Kalnų slidžių ir snieglenčių profilyje matysite greitį, atstumą, vertikalųjį nusileidimą ir automatiškai fiksuojamą nusileidimų skaičių, visa tai tiesiog spustelėjus vieną mygtuką. Irklavimo sporto profilyje matysite yrių kiekį, jų tempą ir netgi vienu yriu nuplauktą atstumą. Golfo profilyje galėsite matyti atstumą iki lauko pradžios, pabaigos ir vidurio, o papildomų laukelių galėsite atsisiųsti iš  Garmin Connect. Taip pat galėsite fiksuoti kitus duomenis („fairways hit“ ir kt.), matyti lauko vaizdą, automatiškai fiksuoti smūgius ir matuoti atstumą.
TRENIRUOČIŲ PROFILIAI
Garmin fēnix 5X turi naująją treniruočių informacijos skiltį, kurioje visą informaciją matysite vienoje vietoje. Dėl to galėsite geriau stebėti savo sportinę būklę ir efektyviau treniruotis. Laikrodyje esančios treniruočių funkcijos pateiks dar detalesnius fiziologinius duomenis ir pažangią bėgimo dinamikos informaciją, kuri padės tobulinti bėgimo techniką ir pakelti bendrą sportinę būklę. Ekrane matysite sportinės būklės įvertinimą, kuris palygina jūsų esamą formą su vidutine, žingsnių dažnį ir jų ilgį. Kiekvieną treniruotę galėsite paversti nauju iššūkiu, varžytis su kitais atletais. Taip pat galėsite peržiūrėti geriausius rezultatus ir palyginti juos su asmeniniu rekordu.
Treniruočių produktyvumas: parodys, kaip efektyviai treniruojatės, pateikdamas informaciją, ar treniruotės buvo produktyvios ir ar daroma pažanga.
VO2 maksimumo nustatymas: apdorojant bėgimo ar dviračių sporto duomenis yra nustatomas maksimalus įsisisavinamo deguonies kiekis per minutę.
Treniruočių intensyvumas: parodys, ar treniruotės buvo intensyvios ir pateiks bendrą savaitinį treniruočių intensyvumo įvertinimą.
Priminimas apie poilsį: pateiks rekomenduojamą poilsio laiką, pasibaigus kiekvienai treniruotei.
    
NEĮMANOMA PASILKLYSTI
Nuo šiol keliaukite be baimės pasiklysti. Kiekvienas GARMIN Fēnix 5X laikrodis turi GPS ir GLONASS palydovinį signalą, pažangius integruotus jutiklius ir kitus Garmin navigacinius sprendimus, kurie padės grįžti atgal tuo pačiu keliu, kaip ir atkeliavote. Integruotas aukštimatis parodys aukščio informaciją, tai padės įrenginiui tiksliai nustatyti pakilimo ir nusileidimo aukštį, o termometras ir barometras gali būti naudojami oro sąlygų pokyčiams numatyti pagal trumpalaikius oro slėgio pokyčius. 3 ašių kompasas nurodys reikiamą kryptį net ir stovint vietoje.
PRITAIKYTE LAIKRODĮ SAVO ASMENYBEI
Laikrodį fēnix 5X galite pritaikyti savo norams su nemokamomis Connect IQ laikrodžio programėlėmis. Pakeiskite ciferblato dizainą, pridėkite papildomų duomenų laukelių ar naujų programėlių sportui ar informacijai peržiūrai.
Su Garmin Face It programėle galėsite susikurti norimo dizaino ciferblatą tiesiog su telefone esančia nuotrauka. Iš savo albumo pasirinkite nuotrauką, parinkite pageidaujamą laikrodžio stilių ir nustatykite ją kaip savo laikrodžio ciferblatą. 
LENGVAI KEIČIAMI DIRŽELIAI
Išsirinkite greitai nuimamą QuickFit dirželį iš aukščiausios kokybės odos, metalo ar silikono ir akimirksniu pakeiskite įvaizdį. Visam tam nereikia jokių papildomų įrankių, tiesiog ištraukite, įspauskite ir viskas.
IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Visi GARMIN Fēnix 5X serijos laikrodžiai gali rodyti išmaniuosius pranešimus. Matykite naujus el. laiškus, SMS žinutes ar kitus įspėjimus tiesiog savo laikrodžio ekrane. 
LAIKRODŽIO SAVYBĖS:
  • Bėgimo, dviračių sporto, vaikščiojimo, plaukimo, slidinėjimo, golfo, irklenčių sporto, irklavimo ir kitų veikų sporto profiliai 
  • Spalvotas,  didelės raiškos 1,2 in dydžio (30,5 mm) įstrižainė ekranas, įskaitomas net ir stiprioje saulės šviesoje
  • GPS ir GLONASS  palydoviniai imtuvai su  EXO tipo antena
  • Integruoti jutikliai:  3 ašių elektroninis kompasas, aukštimatis, barometras, giroskopas ir termometras
  • Integruotas,  visiškai lygus riešinis pulsometras
  • Tvirtas plieninis korpusas, atsparus vandeniui iki 100 m (10 ATM)
  • Bluetooth sąsaja  išmaniesiems pranešimams  ir duomenims sinchronizuoti su išmaniuoju telefonu
  • ANT+ ir Bluetooth Smart sąsaja papildomiems jutikliams susieti
  • Įkraunamoji baterija: iki 14 val. GPS režimu ir iki 9 d. laikrodžio režimu
  • Bėgimo dinamikos informacija, susiejus su palaikomais ANT+ jutikliais
  • Fiziologinės metrikos
  • Keičiami duomenų laukeliai kiekvienam sporto profiliui
  • Greitai nuimami QuickFit™ dirželiai
  • Treniruočių informacija, analizė ir jų dalinimasis Garmin Connect ir Connect Mobile paskyroje
  • Laikrodžio pritaikymas su nemokamomis  Connect IQ  programėlėmis  ir  programėle Face-It 
  • Galimybė sujungti su kompiuteriu (USB)
  • Vidinė atmintis (64 MB)
  • Safyrinis stikliukas
  • Laikrodžio matmenys: 51 x 51 x 17,5 mm

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Rekomenduojame Jums:

© 2011 - 2024 UAB PIRK LT. | www.pirk.lt |
* Be UAB PIRK LT raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.